Falco

Falco er gået på pension

Efter vi forgæves i noget tid har forsøgt at finde et nyt hjem til Falco har vi valgt at sende ham på pension. Han trives ikke mere som rideskolehest og vi er overbeviste om at han får det rigtig godt og at han kommer til at nyde sit otium. Han er kommet til foreningen “Nyt Hesteliv”, du kan se hvordan det går med ham her.

Falco er af racen Fell pony. Han er en vallak på 143 m. Fell ponyer er kendt for deres meget rolige men lærenemme sind, det er Falco et perfekt eksempel på. Han kan godt virke lidt doven, men er du først blevet gode venner med ham er han super flink.

Falco er kraftig bygget så han kan også bære mindre voksne. Falco går både dressur og ponygames. Han elsker også at springe, men han må desværre ikke springe så højt, da han har spat i bagbenene.

Han kan godt være lidt fræk overfor nye ryttere, men hvis der arbejdes hårdt med at blødgøre ham kan han gå rigtig pænt til biddet. Falco rides bedst uden pisk, da han godt kan blive meget sur over pisken og bukke. Han kan derimod lokkes til det meste igennem masser af ros J

Reduced_IMG_8486