Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

Herunder vil du kunne se de gamle nyheder som ikke længere er at finde på forsiden

1. jan 2016

GODT NYTÅRs stævne

Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Kom og kig på HIRK søndag d. 3 januar om eftermiddagen, hvor vi afholder et hyggeligt springstævne for medlemmer. Se yderligere detaljer på HIRKs facebook-side (Brug gerne link til højre)

Rideskolen starter op igen 4. januar.

13. dec 2015

Udskiftning af låse

17. december skifter HIRK sine låse fra traditionelle nøgler til elektroniske brikker. Hvis du i dag har en nøgle til HIRK skal du komme omkring HIRK fra d. 17 i normal undervisningstid og få udleveret en nøglebrik.
Gamle nøgler kan blot smides i HIRks postkasse til afmelding.
18. nov 2015

Julestævne og ferie

Lørdag d. 28 november inviterer HIRK alle medlemmer til et hyggeligt julestævne efter den normale undervisning.
Se invitation på facebook og her.

Juleferien starter dog først noget senere med sidste undervisningsdag d. 20. december.

Vi ønsker jer alle
En rigtig glædelig jul
og
Et godt nytår!

Vi ses igen fra d. 4. januar.

7. sept 2015

Ny underviser

Pr. 1. september har vi desværre måttet sige farvel til Malene Reffeldt, som har undervist mandagenes begynderhold 16.00-18.00 og fredagenes Ponygames hold 18.00-20.00.
Malene er blevet optaget på sin ønske-uddannelse og får derfor ikke længere tid til at undervise på HIRK. Vi ønsker Malene tillykke med optagelsen og takker mange gange for hendes flotte arbejdsindsats på HIRK.

Det glæder os ved samme lejlighed at kunne annoncere, at vi har fundet en meget dygtig afløser for Malene til Ponygames-holdene om fredagen: Emma Elisabeth Basland, som har mange års ride-, tilridnings- og undervisningserfaring indenfor bl.a. ponygames.
Emma vil endvidere varetage begynderundervisningen om mandagene 16.00-18.00 i september måned, indtil vi har fundet en fast underviser på disse hold.

Vi byder Emma rigtigt hjerteligt velkommen!

17. juni 2015

Aktivitetsdag lørdag d 15.8

Kort efter sommerferien indbyder HIRK til en hyggelig og aktiv eftermiddag/aften hvor vi shiner klubben op og afslutter med fællesspisning. SÆT KRYDS i kalenderen og bak om at vi har oplandets bedste Rideklub i de flotteste omgivelser.
10. juni 2015

Sommerferie og ridelejr

Søndag d. 28. juni er sidste dag på rideskolen. Herefter er der ridelejr for de tilmeldte inden hestene sendes på velfortjent sommerferie nogle uger. Vi starter op igen mandag d. 10 august. GOD SOMMER til alle.
7. juni 2015

Internt stævne lørdag 13.6

HIRK afholder dressur og holdridningsstævne for alle medlemmer lørdag efter normal undervisning. Program vil fremgå af opslag i ridehuset.
7. maj 2015

Snart er HIRK ude af karantænen

ENDELIG ser vi ud til at komme fri af hostens jerngreb: Lørdag d. 9. maj kan vi åbne dørene for alle aktiviteter igen og tillade deltagelse i arrangementer udenfor HIRK. Tak for jeres tålmodighed og forståelse.
1. maj 2015

Fortsat hoste blandt hestene

Det trækker desværre ud med at få alle heste fri af den hoste-virus der nu har plaget os nogle uger. Undervisningen gennemføres fortsat næsten som normalt, men du skal stadig udvise ekstra hygiejnehensyn som beskrevet her.
14. april 2015

Farvel og goddag

Vores underviser Malene Hansen (torsdagshold) har valgt at stoppe på HIRK med sidste dag 30/4. Ny underviser bliver Cora Larsen som har stor erfaring på hesteryg og som underviser.
Vi takker Malene for tiden på HIRK og glæder os til at modtage Cora.
7. april 2015

Ridelejr 2015

Tilmelding til årets ridelejr er nu åben efter først til mølle-princippet. Se priser og datoer her.
opdateret 14. april 2015

Hestene hoster - stadig, øv!

Nogle af vores heste lader desværre til at være ramt af en tør-hoste-virus. Det betyder ekstra krav om hygiejne. Foreløbig indtil 24. april. Læs mere om forholdsreglerne. Hold dig orienteret løbende via hjemmesiden samt Facebook.
24. januar 2015

Telefonen nedlægges

HIRK har besluttet at nedlægge den gamle fastnet telefon da den kun sjældent er bemandet. Primær kontaktvej er som altid de e-mail-adresser som fremgår af hjemmesiden under "Kontakt".
24. januar 2015

Nye certificeringer

Dansk Rideforbund har tildelt HIRK yderligere 2 certificeringer: Miljø og Opstalder. Begge certificeringer blev opnået med meget fine resultater, godt hjulpet på vej af vores fremragende faciliteter.
25. december 2014

Nye ting på hjemmesiden

Hjemmesiden har fået to nye menu-punkter: Kurser, hvor vi giver lidt info om aktuelle undervisningstilbud fx Ryttermærker. Job i HIRK, hvor ledige jobs (herunder som hjælpere) vil blive annonceret.
19. marts 2015

Kom til Påskestævne

2. påskedag afholder HIRK internt Påskestævne for alle medlemmer også rideskoleleverne. Se under Stævner
27. februar 2015

Generalforsamling overstået

Den netop overståede generalforsamling gik godt selv om fremmødet var usædvanligt lavt. Vi vælger at tolke deltagelsen positivt: At medlemmerne har tiltro til vores arbejde! Små ændringer af vedtægter og kontingentsatser vil snart fremgå af hjemmesiden. Vi har ved samme lejlighed sagt farvel til Rikke og Lea, men goddag til Lisbeth, Kerstin og Stine, så alt i alt står bestyrelsen umiddelbart stærkere end før. Velkommen til jer!
11. februar 2015

Generalforsamling

Den årlige generalforsamling er fastlagt til onsdag d. 25. feb. Se invitationen som også er rundsendt pr mail samt opslag i ridehus og rytterstue.
23. december 2014

Årets sidste stævne

Søndag d. 28 lægger HIRK baner til årets sidste springstævne. Se flere detaljer under stævner
18. december 2014

Tilmeld til Ryttermærke 1

Du kan nu tilmelde dig undervisning i Ryttermærke 1. Sidste tilmelding er 5 januar 2015. Se beskrivelserne under Kurser.
30. november 2014

Juleferie fra 22. dec

HIRKs rideskole holder juleferie fra mandag d. 22 dec. Sidste undervisningsdag er dermed søndag d. 21. dec. Vi åbner igen mandag d. 5. januar.
14. november 2014

Juleafslutning for hele familien

D. 29 November holder HIRK juleafslutning, for hele familien. Kom og få en hyggelig dag på HIRK.
Husk tilmelding (i ridehuset) til de forskellige ting.
Vi ser frem til en hyggelig dag sammen med jer! Medbring gerne en nissehue oven på ridehjelmen!
09. oktober 2014

Efterårsferie

Søndag d. 12 er sidste rideskoledag. Herefter holder HIRK efterårsferie. Den normale undervisning starter atter d. 20. oktober.
2. oktober 2014

Tøm bilen før tyven!

Dette velkendte slogan er desværre højaktuelt: Torsdag aften blev to aflåste biler på HIRKs parkeringsplads tømt for værdier på få sekunder. Sørg derfor for at alt af værdi er ude af syne.
25. september 2014

Klubstævne weekenden 4-5. oktober

Både lørdag og søndag eftermiddag (efter undervisning) afholder HIRK klubstævne. Se program under stævner.
30. august 2014

HIRK vinder konkurrence og 5000 kr

HIRK vandt torsdag en konkurrence om "De bedste udviklings- og træningsaktivteter" sponsoreret af DRF og Sydbank. Se mere på Rideforbundets sider
30. august 2014

Springstævne Søndag

Søndag eftermiddag afholder HIRK springstævne. Se program under stævner.
17. juni 2014

Ledige stillinger

Vi mangler ekstra mandskab efter sommerferien både blandt undervisere (både vikarer og faste) samt hjælpere. Har du lyst til at blive en del af HIRKs team, kan du allerede nu skrive en kort mail til formand@hirk.dk.
25. maj 2014

Søges: Underviser til PonyGames

HIRK søger en erfaren ponygames-underviser efter sommerferien. Er det dig? Se opslaget på Hestenettet.
17. juni 2014

Skolereform

Vær opmærksom på den nye skolereform, kan have betydning for jer der rider på de tidlige hold fx15-16, afhængigt af hvilken skole og alder I/jeres børn har.
Hvis I ikke kan fortsætte på holdet, kan I:

1. Blive flyttet til et andet hold, i det omfang, at der er plads. Dette gøres via venteliste@hirk.dk - (hvis I skal skifte niveau, skal I huske at have jeres ridelærers godkendelse)
2. Komme på venteliste til et ønsket hold. Vær OBS på, at det er jeres eget ansvar at opsige jeres nuværende hold hos medlemsansvarlig@hirk.dk!
3. Hvis I ikke skal ride efter sommerferien - opsige jeres hold hos medlemsansvarlig@hirk.dk!

14. august 2014

Aktivitetsdag og sommerfest 23. aug

Lørdag d. 23. august vil vi rigtig gerne se en masse forældre til at shine rideklubbens faciliteter lidt op. Om aftenen kvitterer vi med en god omgang grill-middag. Se flere detaljer her
29. juli 2014

Sæsonstart

Lørdag d. 9. august åbner HIRK igen efter en velfortjent sommerferie.
27. juli 2014

Ridelejr 2014


Så blev årets ridelejr vel overstået og HIRKs heste er flyttet på sommergræs og gået på en velfortjent sommerferie. Tillykke til de 22 deltagere som nu har bestået DRFs Intromærke I og II.

Rigtig god sommer til Jer alle.

12. maj 2014

Enetimer en succes

Ideen med at tilbyde prøve- og ene-timer er blevet en stor sucess. Således er alle ene-timerne booket frem til sommerferien, mens der stadig er et par enkelte pladser til Prøvetimer i juni.
30. apr 2014

Dyrlægeaften på HIRK

Interesserer du dig for hestens ve og vel? Hestens sygdomme? Hvordan du genkender og forholder dig til skavanker og småskader? Så kom til en lærerig aften d. 4 juni i rytterstuen med vores lokale dyrlæge Karina Larsen.
24. apr 2014

HIRK udvider Certificeringer

Efter en ihærdig indsats har HIRK fået gentegnet sine eksisterende certificeringer, men også gjort sig fortjent til en ny: Ridelejr-certificering. Da HIRKs bestyrelse og ansatte hele tiden arbejder mod bedre struktur er vi meget tæt på at kvalificere til yderligere et par certificeringer indenfor bl.a. Klubstævner og Miljø. Kun 14 rideklubber har i dag en eller flere certificeringer og HIRK ligger således helt i front.
6. maj 2014

Hjælp til stævne på lørdag

Kære HIRKere og Dressurforældre
Vi er rigtig glade for at se at der er så mange HIRK-starter til det kommende dressurstævne. Det betyder også at der er en lang stævnedag i vente.
Vi starter med første rytter kl. 8.30 og færdige med sidste rytter kl. 22. Vi skal derfor bruge nogle ekstra ”stævne hænder” til dette stævne.

Der er ophængt en liste i ridehallen med de opgaver vi skal have dækket. Skriv Jer derfor på denne ud fra den opgave I kan hjælpe med. På stævnedagen vil der på opslagstavlen i rytterstuen fremgå en liste med jeres navn og opgave.
Der ligger grønne HIRK-veste som I meget gerne må huske at bære under ”vagten” – så alle ved hvem vi er.

Kom gerne i god tid hvis du syntes at du skal sættes ind i opgaven og forlad ikke ”posten” før du er afløst. Kan du ikke deltage så vil vi gerne have at du i stedet bidrager med at bager en kage, boller, pizzasnegle eller andet til cafeen.

Startlister og hestefordeling fremgår af DRF-GO men kan man også se tider og navne på opslagstavlen i ridehallen. Man skal regne med at være der mindst. 45 min. før man skal starte i klassen. Marie vil være til stede fra kl. 12.30 til 16.30 og hun vil sammen med Zenia og hjælperne sikre at I kommer godt igennem stævnet.

Mvh Stævneudvalget

25. apr 2014

Startlister til springstævne

Startlisterne til weekendens springstævne kan nu ses på hjemmesiden under stævner.
21. apr 2014

Ryttermærke 3+4 – også for ikke-medlemmer!

Fra d. 1.5. starter undervisning i ryttermærke 3 og 4 på HIRK. Vi forventer at der også vil være plads til et antal eksterne deltagere.
11. apr 2014

Prøvetimer m.m

Så åbner vi op for muligheden for prøvetimer (1. lørdag i måneden) eller eneundervisning (øvrige lørdage) på en HIRK-hest.
3. apr 2014

Invitation til Ridelejr

Invitation til årets ridelejr er udsendt pr mail, men kan også findes her.
29. mar 2014

Så er Ryttermærke 1 hjemme

Det første hold elever har netop gennemført Ryttermærkeprøve 1 og til alles store tilfredshed bestod alle eleverne i fin stil. HIRK ønsker stort TIL LYKKE og håber de følgende prøver forløber lige så flot.
27. mar 2014

HIRK i Frederikssund 26. april

Himmelev All Stars laver et opvisningsshow ved et stort åbent hus arrangement hvor op mod 1000 hesteinteresserede deltager. Kig derop hvis du har tid!
11. feb 2014

Vinterferie fra mandag

HIRK holder som vanligt lukket i vinterferien, dvs fra mandag d. 17. Normal ridning den første weekend!. Se i øvrigt under lukkedage.
25. jan 2014

Generalforsamling

Der indkaldes til ordinær generalforsamling i Rytterstuen på HIRK, tirsdag d. 25. februar kl. 19.30. Agenda er fremsendt pr. mail til alle medlemmer d. 6. februar. Læs også vedlagte opgavebeskrivelser samt regnskab.
25. jan 2014

Ryttermærke 1+2

HIRK udbyder i slutningen af februar Ryttermærkeundervisning for medlemmer over 13 år. Alle hjælpere skal have ryttermærke 1+2. Tilmelding senest 10. februar! Se mere info om indhold og datoer.
12. jan 2014

WIFI på HIRK

Du er velkommen til at benytte HIRK's trådløse netværk i ridehuset, og kan til enhver tid se den aktuelle kode på et opslag i rytterstuen.
10. jan 2014

Nye datoer for kontingentopkrævning

Pr 1. februar 2014 ændrer HIRK sin kontingentopkrævning fra halvårlige opkrævninger til månedlige. Det betyder at der fremover vil være 11 årlige opkrævninger af 110 kr.(Juli er sommerlukket) Bruger du PBS sker det hele automatisk. Samtidig håndhæves rykkergebyr på 100 kr ved for sene indbetalinger. Overskrides rykkerfristen mere end 5 dage pålægges nye 100kr i gebyr og ved fortsat manglende betaling udmeldes man af klubben.
3. jan 2014

Kværke-udbrud overstået

Vi skyder 2014 i gang med en god nyhed: Dyrlægen har netop erklæret HIRKs hestebesætning kværkefri, så rideskolen nu kan åbne dørene for alle medlemmer. Vi opfordrer dog fortsat til opmærksomhed omkring hygiejnen, da der fortsat kan være risiko for at tilføre ny smitte udefra.
15. dec 2013

Juleferie

Juleferien nærmer sig og sidste ridedag i december er søndag d. 22 december.
HIRK ønsker alle en Glædelig jul og et Godt nytår.

På gensyn fra d. 2 januar 2014 som er første ridedag.
14. dec 2013

Ledige pladser

Der er for tiden pladser på mange af rideskoleholdene, så har du lyst til at ride i Himmelev er det en god idé at blive skrevet på ventelisten.
14. dec 2013

Efter kværken

Selv om det værste fra Kværkeudbruddet ser ud til at være ovre, er ekstra hygiejne stadig nødvendig

 • Afsprit hænderne og undgå så vidt muligt kontakt på tværs af hestene.
 • Vær meget opmærksom på, at udstyr ikke blandes sammen.
 • Tøj der har været i kontakt med hestene skal vaskes efter besøg på HIRK, da det kan bære smitte til andre stalde.
 • Forholdsreglerne gælder som minimum året ud.

  8. dec 2013

  Normal undervisning fra mandag d. 9. dec

  Situationen er nu så normal at undervisningen igen kan gennemføres på næsten normale vilkår. Der kan fortsat opleves enkelte justeringer på grund af hestemangel. Ekstra hygiejne er fortsat gældende hele december.

  4. dec 2013

  Nyhedsbrev

  Det er længe siden vi har lavet en nyhedsbrev, men NU ligger der en status under nyhedsbreve.
  27. nov 2013

  Kværke på HIRK

  HIRK fik desværre sent mandag aften den ærgerlige besked, at der nu også er konstateret kværke på HIRK.

  Kværke er en smitsom luftvejssygdom, som løbende ses i udbrud men den smitter kun heste imellem og er IKKE luftbåren. For gamle HIRK-medlemmer vil I sikkert kunne huske, at HIRK for godt 4 år siden også var ramt og kom godt igennem et tilsvarende forløb.

  Det er derfor besluttet at vi straks indfører ekstra forholdsregler:

 • Hav ekstra god hygiejne: Afsprit hænderne og undgå så vidt muligt kontakt på tværs af hestene.
 • Vær meget opmærksom på, at udstyr ikke blandes sammen.
 • Tøj der har været i kontakt med hestene på HIRK skal vaskes efter besøg på HIRK, da det kan bære smitte til andre stalde.
 • Forholdsreglerne gælder året ud.

  Læs resten af opslaget her:

  27. nov 2013

  Julefesten aflyst

  På grund af den aktuelle sygdoms-situation, bliver vi desværre også nødt til at aflyse julefesten d. 7. december, men bare rolig: Juleaften bliver som den plejer!

  5. dec 2013

  Undervisning aflyst pga stormen

  Vi lukker for undervisning i dag, da det er for farligt at færdes i stald og ridehus under stormen. Kontakt din underviser for status fredag.

  1. dec 2013

  Rideskolen åbner igen

  Vi kan nu åbne for undervisningen igen, dog med reduceret brug af heste
  i dagene 2. dec til foreløbig 8.dec.
  Undervisningen vil derfor være teorieundervisning som dog er lige så vigtig som den praktiske træning.
  15. nov 2013

  Ledige pladser

  Vi har pt ledige pladser på følgende hold:
 • Fredag, 1 time begynder, start 16:30, 1 plads
 • Torsdag, 1 time Letøvet 2, start 15:00, Flere pladser
 • Onsdag, 1 time voksen begynder, start 20:00, 2 pladser

  Det hele starter med at du skriver dig på ventelisten...

  15. nov 2013

  Personalenyt

  HIRK har pr. 1. december ansat en ny staldmester. Han hedder Dan og er en særdeles erfaren herre. Dan vil passe hestene i dagtimerne og vi glæder os til at byde ham velkommen. Tag godt imod ham!

  Også pr ca 1. december flytter Mie ind i lejligheden ovenpå HIRK. Mie vil tage morgen og aftenvagter, men også fortsat undervise på rideholdene.

  Fra ca. 1. december vil der være en del opdateringer og rokader på personale-fronten. Personalelisten samt hvem der normalt har de enkelte rideskolehold vil blive opdateret så snart brikkerne er faldet på plads.

  1. nov 2013

  Handy-typer søges

  I HIRK er der mange praktiske opgaver der skal løses for at rideskolen og omgivelserne fungerer problemfrit. Da det faste personale undertiden mangler tid, leder vi efter et lille team af praktiske grise til at løse ad hoc småopgaver.

  Skriv til Jacob fra bestyrelsen hvis du kan give en hånd med en gang imellem og gerne vil høre nærmere om behovet.

  1. nov 2013

  Udskiftning af rideskoleheste

  Fleur og Dixie fungerede ikke længere så godt som rideskoleheste og HIRK er derfor på udkig efter et par afløsere. Den første er allerede fundet: Medina. Tag godt imod hende.
  Derudover har vi et par andre heste på prøve. Det er for tiden: Tanzan og Putte. Pas godt på dem og respektér skiltene på deres bokse.