Infomail om klubmodul

KLUB modul – rent praktisk

Himmelev Rideklub overgår til et nyt tilmeldings- og betalings system pr. 1. December 2016.

Kære medlem

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i klubben, både medlemmer og frivillige, har bestyrelsen valgt at indkøbe og benytte et nyt internet baseret klubadministrations system. Systemet hedder Klubmodul og er brugervenligt og benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.

Som med alt nyt vil der naturligvis være en lille omstillingsperiode.

Hvad er klubmodul og hvad betyder det for dig

Klubmodul er et medlems- og betalingssystem, der vil give dig mulighed for at tilmelde dig hold og skrive dig på venteliste til nye hold og f. eks. skabe. Samt tilmelde dig diverse kurser og stævner og forbrug af baneleje, dækkenvask og klip.

Den største forskel fra tidligere er, at du selv skal oprette dig som medlem og tilmelde dig betaling med dit betalingskort, hvorfra alle betalinger fremover trækkes. Vi vil fra 1/12 ikke længere anvende girokort eller betalingsservice.

Når du tilmelder dig klubmodul skal du angive din kontakt email adresse. Fremover vil alle beskeder fra klubben – både om stævner, aflysning af dit ridehold eller andet går til denne email. Det er derfor vigtigt at du altid har opdateret dine kontaktoplysninger.

Overgangsperiode

Vi starter op pr. 1/12-16, men du skal i løbet af november tilmelde dig klubmodul, hvis du vil sikre dig din nuværende plads på holdet.

Vi afholder i uge 46 og 47 Åbent hus dage, hvor du kan komme og få hjælp til at tilmelde dig, hvis det driller eller du har spørgsmål. Åbent hus tidspunkterne vil være mandag 17-19 og lørdag 11-13 i både uge 46 og 47. Du kan også skrive til HIRKs medlemsmail  hvis du er i tvivl om noget – husk gerne at opgive et telefonnummer, så vi kan kontakte dig. 

Hvert hold har de pladser, der står angivet i klubmodul. De ryttere der allerede står registreret på holdene skal selvfølgelig sættes på disse hold først. Du må altså som start KUN TILMELDE DIG DINE NUVÆRENDE HOLD.

Vi tager derfor forbehold for, at nogle vil komme til at registrere sig på et forkert hold eller forsøger at reservere en plads, der allerede står og ”venter på” at et medlem får sig registeret. I disse tilfælde sletter vi Jer straks fra holdet.

Det er altså vigtigt, at du straks får dig oprettet og tilmeldt i klubmodul, for på den måde beholder du din nuværende plads på dine ridehold, skab osv..

Tilmeldingsgebyr

Der vil være et tilmeldingsgebyr på 1% af din samlede tilmeldingssum, når du opretter dig i klubmodul. Dette opkræves straks ved tilmelding. Derefter betaler du månedligt for det du er tilmeldt.

Det er ikke muligt at undgå dette eller lade klubben oprette dig som medlem.

Venteliste

Når alle medlemmer har tilmeldt sig i løbet af uge 46 og 47, modtager i alle en mail hvori der står, at vi nu åbner op for pladser på venteliste. I skal først herefter skrive jer på de hold i ønsker at stå på venteliste på.

Ender vi med ledige pladser på holdene efter uge 45, tilbydes de til navnene på ventelisten helt som vanligt. Man vil have 5 dage til at svare på, om man ønsker den tilbudte plads, herefter går pladsen videre til den næste på listen. Du vil tilbydes pladsen en gang mere, når den bliver ledig, derefter slettes du fra den konkrete holdventeliste, hvis du ikke tager imod tilbuddet.

Når alle Jer der er medlemmer i løbet af 46-47 har skrevet Jer på ventelisten, får nye medlemmer der står på vores eksterne venteliste adgang til klubmodul. Dermed sikrer vi, at alle Jer interne medlemmer på venteliste kommer til først.

Tilmelding af staldskabe og parter

Skabe – de medlemmer der allerede har et skab, skal huske at booke dette skab igen. Du må altså ikke vælge et andet skab end det der er dit, selvom det ser ud som om der er flere ledige.

Parter – de medlemmer der allerede har en part skal blot vælge den part der står dit navn på. Fremover betales parten for sig og dit dressurhold for sig, men beløbet vil samlet være det samme.

Udmelding

Ønsker du ikke at fortsætte på det hold du står tilmeldt til i dag, så gælder de vanlige regler for afmelding (løbende måned plus en) og du skal sende en mail til medlemsmailen, det er ikke nok blot ikke at tilmelde sig klubmodul, du vil bliver rykket for beløbet i dette tilfælde da vi jo har reserveret en plads til dig.

Tvivl

Hvis der er noget I er i tvivl om så skriv til medlemsmailen men bedst – MØD op på åbent hus dagene så kan vi hjælpe dig på plads med det samme.

Adgang til klubmodul

Er du nu klar til at tilmelde dig, kan du se mere vejledning under fanen Tilmelding og shop, menupunktet Tilmelding hold og venteliste