Invitation til Internt Klubstævne på Himmelev Rideklub i Dressur

HIRK inviterer vores medlemmer til at deltage i sommerens interne klubstævne i dressur. Stævnet finder sted lørdag den 16. juni med første start kl. 14.00. Den endelige startliste hvor alle ryttere kan se deres præcise starttid vil blive lagt op på vores Facebook-side senest mandag den 11. juni. Der er sidste tilmeldingsfrist onsdag den 6. juni 2018. De individuelle klasser til dette stævne rides som Sløjfe-klasser, hvilket vil sige, at alle som rider til 60% eller derover vil få en flot roset.

VIGTIG INFO!
Stævne-hjælp: Der skal mange frivillige hænder til at arrangere et ridestævne. Til vores interne stævne i marts havde vi stor succes med at hovedparten af det frivillige arbejde til stævnet blev udført af forældrene til børnene som red stævne. Dette vil vi gerne gentage. Det er altså ikke muligt for rytteren at starte stævne, hvis der ikke stilles med hjælp. Hver rytter, som skal ride, skal stille med hjælp i 1 time. Hvis barnet er over 13 år kan han/hun selv hjælpe og ellers skal en forælder hjælpe. Hjælpen kræver IKKE at  man kender til heste! 

Det er muligt at hjælpe med følgende ting:
Specielt for privat-ryttere med kendskab til Stævner: Skriver + Sekretariat
Alle, både privat-ryttere og rideskole-forældre:
Åbning af port = 10 personer
Rengøring af toilet og rytterstue før stævne = 2 personer
Rengøring af toilet og rytterstue efter stævne = 2 personer
Opsyn med udendørs opvarmningsbane =10 personer
Café = 16 personer
Bage kage til Café = 6 personer

Man melder sig til hjælp ved at sende en mail til marlene@hirk.dk og skrive hvad man gerne vil hjælpe med og så følger info om hvilken tid man har fået tildelt.

TILMELDING
Du skal tilmelde dig via klubmodul, ved at logge ind på din profil og gå til denne side.  Betaling vil opkræves via klubmodul. Send derefter en mail til staevne@hirk.dk og skriv hvilke programmer du gerne vil ride.

Vi glæder os til at se dig til stævne ?

Hilsen Marlene Roed Christensen marlene@hirk.dk
på vegne af Stævneudvalget