Kære alle

Sommerferie

Grundet Corona restriktioner måtte vi jo desværre starte rideskolen op i to etaper i maj og iht. vores kalender går hestene på sommerferie fra d. 27/6 til 9/8, begge dage inklusiv.

Ekstra undervisningsuge for begynderhold

For alle Jer der går på børne og junior begynderhold og er tilmeldt hold i juni tilbyder vi, at I kan komme til en undervisningsuge mere i juli fra d. 29/6 til d. 5/7 som erstatning for den sene start. I skal møde til den vanlige tid i går til undervisning på. Kan I ikke deltage bedes i melde afbud til jeres underviser.

Mulighed for ridning i sommerferien

Vi afvikler grundet Corona ikke Ridecamp i år. I stedet har vi aftalt med vores undervisere og nogle af vores hjælpere, at der kan bookes tid for eneundervisning.

Der vil være et begrænset antal pladser og det er derfor først til mølle. 

I tilmelder Jer hos Michelle ved at sende hende en mail på michellewf@live.dk så fordeler hun pladser og heste udfra tilmeldingsrækkefølge, senest dag for tilmelding er 25/6.

I skal i mailen angive jeres navn, alder, højde, vægt samt hvilket hold i rider på og hvilken enetimemodel i ønsker. I kan ønske en hest,  men det er IKKE sikkert den er ledig. 

I vil derefter modtage en bekræftelse med angivelse af mødetid samt hvorledes betaling skal ske.

Vi tilbyder eneundervisning med to modeller:

  1. Du skal bruge hjælp i stalden til at sadle op og af og får 45 min. undervisning dette koster 500 kr.
  2. Du kan selv sadle op og af og får 45 min. undervisning dette koster 400 kr..

Der er mulighed for at ønske undervisning på følgende datoer. Undervisning vil ske af en af vores undervisere. Du kan KUN ønske datoen ikke et specifikt tidspunktet, tidspunkt vil du få tilsendt, når underviserplan er endelig tilrettelagt.

Mandag 29/6 kl. 16 -17 og 19 -20

Onsdag  1/7 kl. Kl. 16 -19

Fredag 3/7 kl. 16 – 18

Lørdag 4/7 kl. 9.30 -12

Søndag 5/7 kl. 9.30 -12

Rigtig god sommer fra Bestyrelse og undervisere