Kære alle

Vi har på grund af risiko for den herpesvirus, der har været i omløb den seneste tid, udvist stor opmærksomhed omkring heste der hoster. Derfor har vi dagligt taget temperaturer på alle heste der hoster og følgeligt haft dyrlæge til en pony der hostede og havde let feber.
Vi har desværre hertil aften (fredag d.11/5) fået konstateret kværke og vælger derfor i samråd med vores dyrlæge Karina Larsen at sætte HIRK i karantæne, karantænen forventes ophævet 25. maj, medmindre nye tilfælde konstateres.
Hvad betyder dette for dig? – Præcis det samme som du har skullet gøre som følge af isolationen:
Hvis du er rideskoleelev, forældre eller gæst
Du skal bare komme og ride helt som du plejer, men rør kun ved den hest du skal ride på. Vask dine hænder før og efter du har redet og vask alt tøj og gå i bad inden du besøger andre stalde. Støvler og hjelm må ikke bruges i andre stalde.
Hvis du er privatrytter på HIRK
Du må i karantænen ikke fragte din hest ind og ud af HIRK medmindre dette er aftalt med dyrlægen og bestyrelsen. Skal du have besøg af andre (smed, dyrlæge, mm.) skal disse informeres af dig og aftales med Mia, som er jeres kontaktperson.
Hvis du er ridehuskortejer eller rytter udefra må du fortsat ikke tage din hest med på HIRK, du bliver informeret når karantænen ophæves
Husk
Generelt gælder det at man skal vaske sit tøj og gå i bad, hvis man efter sit besøg på HIRK skal videre til en anden stald. Støvler, sko og hjelm må ikke bruges i andre stalde.
Måtte I have spørgsmål om ovenstående så kontakt vores medlemsmail: formand@hirk.dk
Vi vil løbende holde jer orienteret via. vores facebookside og hjemmeside.
Vi forventer naturligvis at alle fortsat udviser ekstra stor påpasselighed for at minimere smittefaren.
Mvh Bestyrelsen