Lidt info fra bestyrelsen

Da Mie, som en del allerede ved, er gået i gang med en uddannelse, har hun valgt at opsige sit job som underviser og staldassistent på HIRK. Vi vil gerne takke Mie for hendes store arbejde for rideskolen og ikke mindst for vores rideskoleheste og -ponyer, som altid har stået Mie´s hjerte nær. Vi ønsker Mie al mulig held og lykke fremover. Mie vil fortsat have sin gang på HIRK i det hendes hest forbliver opstaldet.  

Som ny staldassistent er ansat Karen Skou Andersen. Karen er for mange et velkendt ansigt på HIRK, hun er voksenrytter i elevskolen og et mangeårigt medlem af HIRK. Karen har blandt andet på bestyrelsens vegne mødt nye HIRK ryttere til deres første ridetime og sagt velkommen og hjulpet dem med at finde sig til rette. Vi glæder os til samarbejdet med Karen, som også ca. den 15. februar flytter ind i lejligheden over ridehuset sammen med sin kæreste

Springundervisningen bliver fremover varetaget af vores staldmester Dan, som har stor erfaring med springundervisning, og som vi forventer kan give vore springrytter et ekstra løft. Vi vil gerne sige tak til Cora for hendes arbejde med klubbens springryttere – det er blandt andet hendes fortjeneste at springrytterne nu er klar til at undervisningen kan blive løftet til et nyt niveau.

De tidlige timer før springundervisning tirsdag skal nu varetages af Anni Busk Sørensen, som tidligere har været vikar på enkelte torsdagshold. Anni er udover at være en yderst kompetent underviser også samtidig ryttermærkedommer. Vi ser frem til at byde Anni velkommen.

Der er ligeledes en ny dressur-underviser på vej – yderligere info følger, når kontrakt er underskrevet og alt er på plads.