Medina

Medina er en brun hoppe på 159 cm. Hun er en dejlig hest der kunne rides af de fleste. Hun kunne bære de fleste voksne, men gik også tit på børneholdene.

Hun var rigtig god til dressur, hun kunne mange øvelser og kunne godt gå til biddet. Hun var super god til at springe, også de rigtig høje spring, men det krævede en rutineret rytter, der kunne hjælpe hende med at bedømme afstanden til springet.

Medina var også dejlig på tur. Hun var lidt følsom når hun fik spændt gjorden, så det skulle gøres langsomt, så hun nåede at slappe af.

Medina fik desværre en skade i den ene skulder, efter et spark på folden. Vi har givet hende over et halvt år til at komme sig, og hun er blevet passet med massage og dyrlæge hele vejen. Skaden er desværre ikke helet som vi håbede, og vi har derfor taget den beslutning at hun skal videre.

Vi har fundet en sød familie i Jylland, der vil have hende gående som hyggehest. Planen er at de vil prøve at få føl på hende. Det kan hun godt bruges til selvom skulderen er skadet.
Vi håber hun får det dejligt, og måske vi får et par billeder hen af vejen