Santana

Santana var en mellemstor pony på 125 cm. Hun var en hoppe og mange børn var rigtig glade for hende, de sagde hun var den allerbedste.

Hun var den pony/hest der har været på rideskolen i flest år. Hun var en ældre og bestemt dame som man skulle vise lidt respekt 😉 Hvis man spurgte hende om lov i stedet for at bestemme over hende, var hun også rigtig sød ved dig.

Santana var rigtig dygtig til både spring og ponygames og også i dressur vandt hun mange sløjfer til de interne stævner.

I foråret 2016 var Santana ikke særlig godt tilpas mere. Hun har i en længere periode ikke ville spise sin mad, og mod slut ville hun ikke engang spise gulerødder. Vi har haft dyrlæge, som har kigget på hende, ordnet hendes tænder, vaccineret hende i håb om hun ville blive bedre.
Men hun blev desværre endnu mere dårlig, og vi tog derfor den svære beslutning at sende hende videre… Hun blev 26 år, og er nu på de evige græsmarker, sammen med alle de andre kære heste, som vi har sagt farvel til gennem tiden.

Vi takker Santana for 21 års tjeneste som rideskole-pony. Hun var med i Jylland sidste sommer hvor rideklubben vandt DM for ponygames. Hun har været starten på mange børns ride-karriere. Mie red selv på Santana, som en af de første ponyer, da hun var 6 år gammel…

Må hun hvile i fred!