Tilmelding hold og venteliste

Velkommen til Himmelev Rideklubs tilmeldings- og betalingsside

Læs nedenstående vejledning og klik derefter på linket nederst for at komme i gang.

Sådan gør du ved tilmelding og opskrivning til venteliste:

1. Klik på “Opret profil” i øverste venstre hjørne. Du skal oprette profilen på den person, der skal tilmeldes – også hvis den person er et barn. Du kan sagtens oprette flere familiemedlemmer på samme login, men hver skal have sit eget brugernavn.

2. Klik dernæst på “Holdtilmelding” og vælg det hold eller tilbud du vil tilmeldes og betal. Er pladsen ledig vil du med det samme tilbydes pladsen og dermed kunne starte til næste den første. Er der venteliste, vil du tilmeldes ventelisten til holdet og kun opkræves 1% i tilmeldingsgebyr. Jf. også regler for ventelisten nedenfor i afsnittet ”Tilbud fra ventelisten”.

Der gælder følgende regel:
Alle brugere af rideklubben skal være medlem af klubben og betale et månedligt kontingent. Juli måned er dog undtaget og det sikrer systemet du ikke trækkes for, da vi har lukket i juli for undervisning.

Til alle begynderhold er kontingentet indlagt som en del af prisen for holdet du tilmelder dig. Det koster derfor månedligt det beløb som der står angivet udfor holdet, du tilmelder dig.

Hvis du er ridehuskort bruger eller opstalder gælder ligeledes at kontingents opkrævningen er indlagt i den samlede pris der angives for “varen” du booker. Kommer du udefra og rider på en privat hest og ikke har ridehuskort skal du desuden tilmelde dig et kontingent også.

Ønsker du at tilmelde dig et spring, PG hold eller part skal du først være tilmeldt et dressurhold med kontingent opkrævning.

2A. Tilmelder du dig et rideskolehold og er du allerede tilmeldt et hold med kontingent, skal du vælge et nyt holdtilbud uden et kontingent, ellers trækkes du to gange for dette.  Er du I tvivl om dette så kontakt medlemsansvarlig på mailen medlemsansvarlig@hirk.dk

2B. Tilmelder du dig et rideskolehold uden kontingent og er du ikke allerede tilmeldt et andet hold med kontingent, skal du først oprette dig som medlem og derefter tilmelde dig holdet uden kontingent.

3. Medbring kvittering for betalt medlemskab og hold første gang, du møder op til ridning eller på et nyt tilmeldt hold.

Betalingsvilkår – generelt:
(yderligere betalingsbestemmelser fremgår, når du tilmelder dig betalingen i klubmodul)

Der vil månedligt blive hævet det beløb, der svarer til de poster du har booket hos Himmelev Rideklub. Den måned hvor du tilmelder dig klubmodul, vil du blive opkrævet et tilmeldingsgebyr på 1% af tilmeldingssummen. Hvis du eksempelvis tilmelder dig måneden før du starter og holdet koster 390,- kr vil du altså opkræves 3,90,- i tilmeldingsgebyr.

Du vil modtage en e-mail med kvittering, når beløb hæves fra dit betalingskort. Du har mulighed for at logge ind på din profil, hvor du under “Mine tilmeldinger” kan få en oversigt over dine betalinger. Du kan altid henvende dig til vores medlemsansvarlig på medlemsansvarlig@hirk.dk, hvis du har ændringer eller spørgsmål til dit medlemskab.

Sletning/udmeldelse:

Hvis du ønsker at udmelde dig, skal du skrive en mail til medlemsansvarlig@hirk.dk. Du kan melde dig ud med 30 dages varsel til udgangen af en måned.

Herefter stoppes betalingsaftalen til Klubmodul af HIRK.

Tilbud fra ventelisten:
Når der bliver en plads ledig og du allerede går på et rideskolehold, vil du blive spurgt, om du ønsker at flytte hold eller om du vil have en ekstra tilmelding og beholde det hold du allerede er tilmeldt.

Du har 5 dage til at svare på, om du ønsker den tilbudte plads. Derefter går pladsen automatisk videre til den næste på ventelisten. Du vil en gang mere tilbydes en plads, når der bliver en ledig på det pågældende hold. Svarer du ikke på dette tilbud indenfor 5 dage mister du din plads i køen til holdet.

Selvom du står først på ventelisten til næste ledige plads, er det ikke sikkert at du tilbydes den første ledige plads. Årsagen hertil er, at der altid vil foregå en afvejning i forhold til, hvilken rytter der forlader holdet og hvilken rytter der kommer til, således at ledige heste passer til den nye på holdet.

Er du klar til at tilmelde dig skal du nu klikke på dette link i klub-modul.