Vores faciliteter

Her kan du danne dig et indtryk af hvordan der ser ud på HIRK. Billederne er taget en lørdag lige efter frokost fodring, hvor der er meget stille, ellers er der aldrig så tomt på HIRK.

Vi har en 20 x 60 udebane med AWT bund, et indendørs bane på 20 x 60 med fiber bund, en rytterstue, et vaskerum samt en beboelsesejendom på stedet. Dertil to staldbygninger.

Vores udendørs ridebane på 20×60 m. Der er dræn og om aftenen er der lys.

Vores ridehus er på 20×60 m og har en ny fiberbund. På langsiden har vi en tilskuertribune. Der er ridehusspejl på hele kortsiden og et på langsiden.

Den store stald, hvor der er plads til 28 heste, både heste til rideskolen og privat opstaldede. Der er to desuden to indendørs vaskepladser i denne stald.

Den lille stald, hvor der er plads til 6 heste, både til rideskolen og privat opstaldede. Ved siden af denne stald ligger vores udendørs vaskeplads, hvor der er adgang til varmt vand.

Opvarmet saddelrum, hvor der også findes lidt udstyr til låns for den nye rytter, f.eks. ridehjelm, støvler og rideveste.

Vejen til grusgraven, hvor det er mulighed for at ride tur.

Hestestalde udefra og indgang til stalde og ridehal.

Kig over mod foldene og adgang til udendørs banen.

Foldene er opdelt så hestene enten kan gå i mindre flokke eller på store enefolde. Hver hest/flok har sin egen fold og skal ikke dele den med andre. Alle folde er nyrenoverede, ligger ned til skoven og har nem adgang til vand. Vi har både mulighed for jord- og græsfolde. Der køres dagligt frøgræs ud.

Plads til parkering af biler, cykler og trailere.

Indgang til ridehuset.

Opvarmet rytterstue med køkken.

Køkkenet i rytterstuen.

Der findes 6 luftefolde/sygefolde i forskellig størrelse med både jord og græs underlag.

Alle vores rideskoleheste går i små flokke med store læskure på alle folde så de kan søge læ og skygge. Om sommeren går de på døgnfold. De har desuden altid adgang til frøgræs i foldtiden året rundt.